Gândim împreună

Skip Navigation LinksPreturi

Preturi si optiuni editii SCRIB

Preturi

Preturile editiilor SCRIB sunt evidentiate aici si sunt preturi standard pentru fiecare editie in parte cu parametrii de licentiere. In cazul in care achizitionati o licenta anuala a aplicatiei SCRIB si aceasta expira ROBITE SA se angajeaza sa va ofere o noua licenta anuala la un pret cel mult egala cu licenta detinuta fara a schimba parametrii de licentiere sau optiunile licentiate.

Optiuni

Componenta fiecarei editii o gasiti aici si va ofera o imagine detaliata asupra optiunilor ce sunt incluse sau disponibile a fi incluse.

Pentru a intalege mai bine modul cum sunt compuse editiile SCRIB va prezentam mai jos cateva informatii importante. Aplicatia SCRIB este compusa din Module iar modulele la randul lor sunt compuse din Optiuni. Fiecare optiune poate avea una din cele trei stari in editia SCRIB si anume:

Optiune inclusa in editie Implicita: ceea ce inseamna ca optiunea este inclusa in editia SCRIB

Optiune activa Activata: inseamna ca aceasta optiune poate fi inclusa in editia SCRIB in momentul configurarii licentei. Pentru fiecare editie in parte includerea unei optiuni Active presupune plata unei sume suplimentare peste pretul editiei SCRIB.

Optiune dezactivata Dezactivata: inseamna ca optiunea respectiva nu este disponibila pentru editia SCRIB.

Preturile prezentate in acest site sunt in LEI fara TVA.