Gândim împreună

Skip Navigation LinksTermeni si conditii

Termeni si conditii

de licentiere si utilizare a aplicatiei SCRIB

ROBITE SA promoveaza pe piata romaneasca produse software dupa urmatoarele principii:

 INDEPENDENTA

Cele doua parti contractuale nu sunt obligate sa duca la capat contractul incheiat. Acest principiu va confera dreptul sa intrerupeti contractul cu ROBITE SA in orice moment fara a plati sumele aferente perioadei ramase de contract in cazul in care aveti o licenta anuala (SaaS).

 CUNOASTEREA

Va ofera posibilitatea sa cunoasteti aplicatia SCRIB atat intr-o versiune DEMO cat si prin incheierea unui contract cu plata lunara astfel incat pe baza principiului de INDEPENDENTA puteti inceta contractul in orice moment. Prin utilizarea aplicatiei va puteti convinge daca aplicatia merita toti bani investiti si puteti constata daca echipa noastra se comporta la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

 LICENTA ANUALA

Inseamna ca nu investiti toti bani la inceputul utilizarii aplicatiei SCRIB. Aceast principiu duce la avantaje de ambele parti deoarece sustine un produs in dezvoltarea lui continua si garanteaza satisfactia clientilor.

 OPTIONAL

Acest principiu a dus la impartirea modulelor in optiuni ce pot fi adaugate la editia dorita astfel incat sa nu platiti ceea ce nu folositi. Totodata ofera posibilitatea cumpararii unei optiuni ulterior achizitionarii aplicatiei indiferent daca aceasta exista in momentul achizitiei sau a aparut ulterior.


Pe baza principiilor enuntate mai sus se bazeaza atat Termeni si conditiile de utilizare a aplicatiei cat si Termenii de licenta.