Gândim împreună

Skip Navigation LinksLicentiere SCRIB

Licentiere SCRIB

Exista doua modalitati de licentiere a aplicatiei de HR si salarizare SCRIB

1. Licentiere anuala - SaaS

Licentierea anuala presupune incheierea unui Contract anual de licentiere a aplicatiei SCRIB pe o perioada de 1 an. Acest contract este privit ca o intalegere de inchiriere a aplicatiei SCRIB pentru o perioada definita in cadrul careia ROBITE SA pune la dispozitia dumneavoastra utilizarea aplicatiei SCRIB. In cadrul acestui contract beneficiati de urmatoarele:

 Dreptul de utilizare a aplicatiei SCRIB atat pe perioada contractului cat si dupa expirarea acesteia;

 Dreptul de update pe perioada contractuala + 30 zile calendaristice de la terminarea contractului, cu respectarea conditiilor de suspendare a update-ului pentru neplata facturilor restante care au depasit scadenta cu 30 de zile;

 Dreptul de acces pentru calcul de salarizare la lunile platite;

 Dreptul la asistenta telefonica, e-mail sau remote in functie de editia licentiata pe perioada contractului.

Puteti inceta acest contract inainte de termen printr-o adresa catre noi sau prin neplata facturilor proforme. Din momentul rezilierii nu mai detineti nici unul din drepturile de mai sus dar puteti utiliza aplicatia in continuare pentru lunile licentiate (platite).

2. Licenta SCRIB

Licenta SCRIB presupune incheierea unui Contract de licenta prin care ROBITE SA va transmite dreptul de utilizare a aplicatiei SCRIB pentru totdeauna precum si accesul la orice luna pentru calcul de salarii. Update-urile si asistenta se va face in baza unui Contract de asistenta incheiat ulterior.