Gândim împreună

Skip Navigation LinksCe stie & Ce face

Ce stie & Ce face

Importul total de date la implemetarea aplicatiei SCRIB

Se vor importa datele angajatorului, datele personale ale angajatilor si istoricul de contracte al acestora din baza de date de REVISAL pusa la dispozitie de dumneavoastra. Restul importurilor se vor face din fisiere XLS care contin urmatoarele categorii de date: marca, cont bancar, adresa, istoricul de salarii, persoanele in intretinere, locurile de activitate si punctele fiscale. mai multe...

SCRIB genereaza fisierul .RVS pentru depunerea Registrului General de Evidenta al Salariatilor

Odata operate contractele, modificarile, suspendarile, maternitatile, incetarile si CFS-urile in SCRIB puteti genera fisierul XML pentru verificarea acestuia cu aplicatia REVISAL sau fisierul RVS pentru depunerea pe portalul REGES de Inspectia Muncii. SCRIB tine evidenta istorica a transmiterilor fisierelor RVS si a datelor (noi) fata de raportarea anterioara.

SCRIB permite introducerea si urmarirea mai multor contracte pe un angajat in paralel

SCRIB gestioneaza fiecare contract in parte istoric si face calculul de retineri o singura data pe angajat pentru toate drepturile salariale aferente mai multor contracte. Un exemplu este cazul in care un angajat detine cu societatea un contract C.I.M. (contract individual de munca) si este membru in Consiliul de administratie.

Modalitatea de calcul salarial permite schimbarea salariului tarifar in timpul lunii

De fapt SCRIB permite schimbarea oricaror date ce tin de calcul de salarizare in timpul lunii ori de cate ori este nevoie, fara a va face griji la calcularea drepturilor, retinerilor, contributiilor si la intocmirea declaratiilor.

Modul de calcul este configurabil 100%

Modul de calcul este configurabil 100% pentru drepturi, retineri si contributii. Formulele de calcul sunt la nivel de societate cu istoric. Numarul parametrilor de calcul este nelimitat.

Management istoric de date

Faptul ca toate datele importante din aplicatie sunt cu management istoric atesta exactitatea informatiilor furnizate de SCRIB. Numele si prenumele angajatului, adresa angajatului, contractul angajatului, modul de calcul salarial, modul de calcul al viramentelor, parametrii de calcul salarial sunt evidentiate istoric prin inregistrari de tipul DeLaData - PanaLaData.

Sistem de mesaje

Sistemul de mesaje avertizeaza utilizatorii asupra unor erori, validari sau evenimente intamplate. Mesajele sunt de trei tipuri: de avertizare, critice si informative.

O aplicatie controlata prin procese

Procesul este controlul de baza al aplicatiei SCRIB la nivelul interfetei cu utilizatorul. Cu ajutorul preceselor utilizatorul are o imagine de ansamblu asupra datelor introduse in aplicatie si a calculelor efectuate la un moment dat. Totodata procesele sunt cele care permit efectuarea unor introduceri, modificari sau stergeri de date din aplicatia SCRIB.

Generator de rapoarte propriu

Generator de rapoarte propriu ce permite definirea unor formate de date (layout-uri) definite de utilizator cu usurinta precum si printarea, exportul si trimitere prin e-mail a acestora in PDF, CSV, XLS, RTF, TIFF, MHTML, XPS.

Interactiunea aplicatiei cu utilizatorul se face in functie de nivelul acestuia

Nu de putine ori intalnim aplicatii in care pentru a face o actiune primim acelasi mesaj de confirmare si dupa ce cunoastem aplicatia bine. Exista situatii cand unele mesaje din aplicatie ar trebui sa dispara dupa ce utilizatorul cunoaste aplicatia. SCRIB trateaza utilizatorii in functie de nivelul acestora astfel incat dupa cunoastrea aplicatiei utilizatorul nu mai pierde timp cu confirmarea unor actiuni evidente.

Permisiunile si drepturile de acces ale utilizatorilor 

Fiecare utilizator beneficiaza de acces la societati, acces la locurile de activitate de pe fiecare societate, acces la procese, modulele din aplicatie si actiunile din meniu.