Gândim împreună

Skip Navigation LinksCe este SCRIB?

SCRIB | Software de HR si salarizare

SCRIB este o aplicatie de evidenta de personal si calcul de salarizare ce poate fi configurata de la simplu la complex.

Controalele (uneltele) de programare folosite sunt de ultima generatie si beneficiaza de toate optiunile si proprietatile dezvoltate in prezent de companiile mari de software.

Interfata este disponibila in limba romana si engleza.

Fiecare utilizator detine permisiuni clare ce se intersecteaza cu starea proceselor la nivel de aplicatie.

Sistemul de procese determina interactiunea dintre date si actiunile ce pot fi facute de utilizatori astfel incat datele calculate sa ramana tot timpul integre (adevarate), indiferent de actiunile utilizatorilor.

Mesajele generate de SCRIB pentru actualizarea datelor se comporta diferit in functie de nivelul utilizatorului.

Este proiectat astfel incat sa poata detine mai multe teme (themes) bazate pe scheme de culori pe toate controalele din aplicatie, facind placut lucrul cu aceasta.

Sistemul de mesaje este o componenta interactiva a aplicatiei care atentioneaza utilizatorii cu privire la datele prelucrate de aplicatie in cazul in care acestea pot genera necorelari intre datele introduse si cele existente in baza de date.

SCRIB beneficiaza de un Generator de rapoarte propriu, dezvoltat special pentru obtinerea rapoartelor cu usurinta.

SCRIB detine propriul modul de trimite de e-mail-uri astfel incat dupa setarea acestuia utilizatorul poate trimite e-mail-uri cu orice raport din aplicatie atasat in formate bine cunoscute (PDF, XLS, MHTML, CSV, TIF).

Informatii IT: Aplicatia SCRIB este o aplicatie dezvoltata in C# pe platforma .NET Framework 4.0 cu baza de date Microsoft SQL Server. Aplicatia SCRIB se poate conecta la o baza de date incepand cu versiunea de SQL 2008 R2 in sus.