Gândim împreună

Skip Navigation LinksDe ce SCRIB?

De ce sa alegeti SCRIB?

Pentru ca la implementare asiguram importul total de date de la istoricul de contracte preluate din baza de date REVISAL pana la istoricul de salarii si datele personale preluate din fisiere XLS.

Pentru ca genereaza toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de personal asa cum doriti dumneavoastra sa arate. Documentele generate sunt salvate in baza de date si pot fi vizualizate de pe orice statie sau exportate in fisiere PDF, DOCX, HTML, RTF, TXT sau XAML.

Pentru ca odata operate angajarile, modificarile, supendarile si incetarile puteti sa generati fisierul de REVISAL in format .RVS sau .XML.

Pentru ca puteti face calcul de salarizare in paralel pe cate luni doriti, in cazul in care doriti sa modificati datele dintr-o luna, deblocati luna si faceti modificarile pur si simplu.

Pentru ca puteti afla costul cu salarile si taxele aferente pe orice proiect derulat de companie in parte prin alocarea procentuala lunara a angajatilor pe fiecare proiect.

Pentru ca SCRIB tine evidenta istorica a transmiterilor fisierelor RVS si a datelor transmise fata de raportarea anterioara.

Pentru ca stie sa calculeze orice suma neta introdusa in suma bruta indiferent de cate campuri de acest gen este vorba.

Pentru ca stie sa calculeze o prima bruta aferenta unui avantaj in natura (care este impozabil sau intra si la baza celorlalte fonduri) fara ca acesta sa afecteze salariul net al angajatului.

Pentru ca puteti introduce in lichidare campuri calculate de care aveti nevoie pentru analize.

Pentru ca stie sa calculeze ponderat taxele platite de companie pentru fiecare angajat in parte.

Pentru ca stie sa calculeze salariul in valuta a unui angajat transformat in lei atat brut cat si net prin calcularea unei prime brute.

Pentru ca poate genera modificari de contract in acelasi timp la mai multi angajati si genereaza automat si actele aditionale aferente acestora. Cu un click obtineti si fisierul REVISAL ce trebuie sa-l depuneti pe REGES.

Pentru ca puteti configura fluturasii de salariu dupa un design propriu . Lunar puteti genera in format PDF fluturasii de salariu si trimite la angajati pe e-mail arhivat in format zip cu parola.

Pentru ca SCRIB beneficiaza de un Generator de rapoarte performant cu ajutorul caruia puteti sa obtineti cu usurinta rapoarte cu datele din aplicatie. Din Generatorul de rapoarte puteti trimite direct e-mail cu raportul atasat in format PDF, XLS, CSV, TIFF sau MHTML.

Pentru ca aditional va punem la dispozitie SCRIB Bernefits care este o aplicatie WEB prin care sa gestionati eficient beneficiile acordate angajatilor cu preluarea sumelor in lichidare.