Gândim împreună

Skip Navigation LinksFormule de calcul

Formule calcul salarizare

Formulele de calcul sunt configurabile 100% si sunt cu management istoric de date

SCRIB a fost conceput astfel incat sa puteti adauga variabile pentru calcularea drepturilor, retinerilor si viramentelor cu usurinta. Variabilele adaugate se vor regasi atat in calcul, in rapoartele obtinute cu ajutorul Generatorul de rapoarte cat si in Documentele exinse generate fara a face alte modificari la aplicatia SCRIB.

Definirea formulelor de calcul pentru variabile se va face prin management istoric de date de tipul DeLaData - PanaLaData astfel incat in functie de luna de calcul SCRIB foloseste formula aferenta. Astfel de fiecare data cand este necesara schimbarea unui mod de calcul pentru o variabila, puteti face acest lucru fara a influenta modul de calcul anterior.

Fiecare societate din aplicatia SCRIB are un set de formule pentru drepturi, retineri, viramente (contributii angajat si angajator) si note contabile. Astfel fiecare societate detine propriul set definit de variabile de calcul care porneste de la un set standard la crearea societatii si care se poate extinde ulterior in functie de necesitati.

Numarul de variabile declarate pentru fiecare set este nelimitat.

SCRIB va ofera posibilitatea de export a unui set de formule si importul acestuia pe una sau mai multe societati.