Gândim împreună

Skip Navigation LinksREVISAL

Registrul General de Evidenta al Salariatilor

SCRIB prin inregistrarea contractelor, modificarilor, suspendarilor, maternitatilor si incetarilor permite generarea Registrului General de Evidenta al Salariatilor. Odata cu operarea datelor din Registrul de Evidenta al Salariatilor se poate genera fisierul XML sau RVS. Datele din contracte sunt transmise automat in itializarea calculului de lichidare.

In cazul in care beneficiati de optiunea "Documente de personal extinse" in urma fiecarei actiuni de angajare, modificare, prelungire, suspendare, maternitate, incetare, reangajare aplicatia SCRIB va genera si documentul care sta la baza acelei actiuni. De exemplu la angajare/reangajare se va genera Contractul Individual de Munca, la prelungire se va genera Decizia de prelungire a contractului, la incetare se va genera Decizia de incetare a contractului. Mai multe despre aceasta optiune gasiti aici.

Dupa introducerea unui contract sau modificarea acestuia, aplicatia SCRIB nu va lasa sa faceti alte modificari pe acel contract pana nu generati si trimiteti fisierul RVS cu ultima modificare. Generarea si Transmiterea sunt doua stari ce se seteaza pe fiecare inregistrarea din SCRIB legata de Registrul de Evidenta al Salariatilor astfel incat sa nu omiteti trimiterea unei modificari la un contract.

In plus veti avea un istoric pentru fiecare generare/transmitere de fisier RVS astfel incat sa puteti afla cu usutinta data cand ati transmis un contract sau o modificare la acesta.

SCRIB genereaza atat fisierul cu extensia RVS care trebuie depus pe site-ul REGES cat si fisierul XML care poate fi verificat cu aplicatia REVISAL pusa la dispozitia angajatorilor de ANAF.

Dupa generare se transmite fisierul apasand click pe butonul [Transmite REVISAL] ca in imaginea de mai jos


Apoi dupa transmitere se completeaza numarul si un comentariu legat de acesta.