Gândim împreună

Skip Navigation LinksMesaje

Sistem de mesaje

Sistem de mesaje

Aplicatia SCRIB detine un sistem de mesaje cu ajutorul caruia puteti urmari atat actiunile efectuate in aplicatie cat si validarile executate in urma acestor actiuni. 

Interactiune la nivel de utilizator

Sistemul de mesaje se comporta diferit in functie de nivelul utilizatorului. Astfel daca nivelul utilizatorului este Incepator la apasarea butonului de salvare SCRIB afiseaza un mesaj de confirmare pentru actiunea de salvare iar apoi daca acesta este afirmativ afiseaza un mesaj cu actiunea facuta si anume "Datele au fost salvate.". In cazul in care nivelul utilizatorului este Avansat SCRIB afiseaza doar mesajul cu actiunea facuta si anume "Datele au fost salvate." fara a mai intreba utilizatorul daca doreste sa salveze datele.

Cu acest comportament al aplicatiei SCRIB fata de utilizator dumneavostra dupa cunoasterea aplicatiei nu mai trebuie sa dati click-uri inutile avand in vedere ca stiti ce doriti sa faceti. 

Acest comportament de schimba doar in cazul actiunilor de stergere unde utilizatorul trebuie sa confirme actiunea si uneori acesta se face pe baza de element de securitate (generare de cod numeric vizualizat ce trebuie editat manual) daca datele ce doriti sa le stergeti sunt foarte importante.