Gândim împreună

Skip Navigation LinksUpdate SCRIB

Update SCRIB

Pentru a face update la SCRIB nu trebuie decat sa dati un click


Aplicatia SCRIB se actualizeaza printr-un serviciu dedicat. La intrarea in SCRIB daca exista update pentru versiune dumneavoastra se va face automat sau dupa intrarea in aplicatie se poate apela din meniu RB\Update. La lansarea aplicatiei UPDATER se va descarca si instala ultima versiune de SCRIB indiferent de versiunea la care sunteti

  

Update-ul presupune actualizarea licentei, a aplicatiei SCRIB si a bazei de date.

UPDATER este aplicatia care se ocupa de urmatoarele: 

  1. Update-uri legislative: acesta contine toate modificarile aplicatiei SCRIB legate de legislatia in vigoare pentru modul de calcul al salariului si viramentelor precum si pentru depunerea declaratiilor.

  2. Add-uri: contin adaugarile de optiuni sau functionalitati la aplicatia SCRIB. 

  3. Fixuri: contin toate corectiile aduse aplicatiei SCRIB datorate unor conjuncturi ce tin de erori de programare sau context de date.

  4. Update formule: contine toate formulele de calcul pentru drepturi, retineri si viramente pe baza carora se face calcul de salarizare in aplicatia SCRIB. Acest update se va face doar pentru firmele din aplicatia SCRIB care respecta setul standard de formule.

  5. Update licenta: este actualizarea licentei ce cuprinde atat accesul la luni in cadrul aplicatiei cat si la modulele si/sau optiunile editiei pe care o detineti. Actualizarea lunilor pentru calcul de salarizare este valabila doar in cazul Contractului de licentiere anuala.