Gândim împreună

Skip Navigation LinksTermeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare SCRIB

SCRIB este un produs software proprietate a firmei S.C. ROBITE S.A. Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui produs software apartin în totalitate SC ROBITE SA.

Utilizatorii/cumparatorii au urmatoarele drepturi:

 • sa utilizeze produsul software in conditiile de licentiere incheiate intre acestia si SC ROBITE SA;
 • sa observe principiile si informatiile ce stau la baza produsului software;
 • sa copieze sau sa tipareasca materiale de tip text în scop personal, fara transmiterea, distribuirea sau comercializarea acestora;

SC ROBITE SA îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul produsului software, cât si structura bazei de date ce sta la baza acestuia în orice moment si fara preaviz. Datele si informatiile despre produsul software sunt prezentate în website-ul SC ROBITE SA numai în scopuri informative.

Descrierea produsului SCRIB

Produsul software SCRIB denumit in site "aplicatia SCRIB"este un produs de categoria HR (Human Resources) care serveste utilizatorilor sai urmatoarele:

 • Evidenta de personal la nivelul unei firme sau a mai multor firme;
 • Calculul salariilor la nivel de drepturi si retineri conform legilor, hotaririlor si ordonantelor de urgenta in vigoare din Romania;
 • Calcularea viramentelor atat la nivelul angajatilor cat si al angajatorului;
 • Generarea declaratiilor in vederea depunerii acestora la institutiile statului in conformitate cu ultimele modificari legislative de forma si continut;
 • Generarea de informatii in diferite formate pe baza datelor continute in produsul software.

 

Serviciile prestate de SC ROBITE SA catre utilizatorii/clientii sai se fac exclusiv pe baza de contract incheiat intre acestia si SC ROBITE SA.
SC ROBITE SA nu este obigata sa raspunda pentru nici o solicitare din partea utilizatorilor daca intre acestia si SC ROBITE SA nu exista o baza contractuala.

Acord

Declinarea responsabilitatii

O persoana care îsi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute în acest program software fara verificarea acestora îsi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

SC ROBITE SA nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii.

SC ROBITE SA nu va fi responsabil in cazul in care informatia va infecta sau contamina sistemul sau informatia Utilizatorului. Intregul risc pentru calitatea si functionarea programului software ori acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre Utilizator.

SC ROBITE SA nu va fi facut raspunzator in fata unei parti pentru:

 • orice daune directe, indirecte, speciale, punitive sau consecventiale (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, utilizarea, dependenta ori inabilitatea de a utiliza produsul software ori orice alta informatie, chiar daca SC ROBITE SA va fi fost anuntat de posibilitatea produceri acestor daune si fara a tine cont de forma de actiune, prin contract, ori in orice alt fel;
 • pentru orice pretentie imputabila din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactitati ale informatiei, ori din cauza unor proprietati distructive ale informatiei.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel produsul software SCRIB sau servicile si continutul website-ului de la adresa www.robite.ro.

Termeni si conditii de utilizare site

Acesta este website-ul oficial al SC ROBITE S.A. Drepturile de autor asupra întregului continut al acestuia apartin în totalitate SC ROBITE SA. Utilizatorii/vizitatorii au urmatoarele drepturi:

 • explorarea continutului;
 • copierea sau tiparirea materialelor de tip text sau video DOAR IN SCOP PERSONAL, fara comercializarea acestora;

SC ROBITE SA îsi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cât si structura website-ului în orice moment.

Descrierea serviciilor

www.robite.ro este un website comercial care serveste utilizatorilor sai urmatoarele servicii:

 • Distributie produsele software, inclusiv descarcarea kiturilor de instalare sau demo
 • Interfata de comenzi si livrare on-line pentru produsele software comercializate

Inregistrare

Pentru utilizarea serviciilor noastre, este necesar sa va creati un cont personal pe www.robite.ro, pentru care sunteti obligati sa furnizati date adevarate si exacte la completarea formularului de inscriere. Odata validate aceste date, contul dumneavoastra va fi activat.

In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC ROBITE SA isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor oferite de noi.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre SC ROBITE SA si alte companii decat cu acordul dumneavoastra. SC ROBITE SA are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu (contracte, facturare, etc).