Bun venit la ROBITE

Solutiile ROBITE sunt o alegere perfecta daca doriti sa lucrati cu aplicatii performante.

ROBITE S.A. a fost infintata in primavara anului 2008 si este o societate pe actiuni cu capital romanesc.

Obiectivul principal al companiei este crearea unor aplicatii de HR (Human Resources) si calcul de salarizare intr-o varianta configurabila 100% atat din punct de vedere al generarii de documente cat si al modului de calcul.

Aplicatiile dezvoltate sunt aplicatii desktop si web construite cu cele mai noi tehnologii de programare care respecta cerintele in crestere din domeniul de HR, salarizare si analiza pe centre de cost, locuri de activitate sau proiecte configurate la nivelul fiecarui client.

SUNTEM OAMENI DEDICATI

Responsabili

SUNTEM PASIONATI DE NOU

Creativi

NE INTERESEAZA CE FACEM

Atenti la detalii

100% personalizabil: Configuram aplicatia dupa nevoile tale

Personalizarea documentelor generate de aplicatiile ROBITE este posibila datorita tehnologiilor utilizate. Configurarea modului de calcul salarial este posibila datorita ingeniozitatii cu care a fost construita aplicatia si care ofera posibilitatea de a declara un numar nelimitat de parametrii cu istoric. Fiecare implementare este diferita datorita acestor aspecte si ne bucuram cand, la final, rezultatul este satisfactia clientului.

Interfata aplicatiilor este intuitiva si beneficiaza de tehnologia controalelor de ultima generatie. Importul si exportul datelor este integrat cu suita de aplicatii Microsoft Office 365. Documentele generate de aplicatie sunt exportate in formate .DOCX si .PDF.

Aplicatiile desktop beneficiaza de un generator de rapoarte usor de utilizat in care puteti sa configurati vizualizarea datelor si sa le salvati in formate .XLSX, .CSV, .TXT sau .PDF. Generatorul de rapoarte va permite sa salvati in formate predefinite aceste configurari si sa le utilizati ulterior ori de cate ori aveti nevoie doar printr-un click. Filtrarea, formatarea si centralizarea datelor nu mai necesita exportul datelor in Excel deoarece se pot face direct in interfata aplicatiei.

Mai multe …

Folosim utlimele tehnologii pentru construirea aplicatiilor. Limbajul de programare utilizat este C#. Utilizam baze de date relationale, iar serverul folosit este MSSQL. Pentru dezvoltarea interfetelor grafice (UI) folosim componente furnizate de Progress ‘Telerik’.

Aplicatia SCRIB este o aplicatie Windows {.NET Framework}. Conectarea la baza de date se realizeaza folosind modelul TCP/IP. Aplicatia SCRIB Web EDP (Employee Digital Portal) este o aplicatie web construita folosind framework-ul ASP.NET Core 2.1 MVC. Autentificarea se realizeaza prin SSO cu AD-ul (Active Directory) companiei. Aceasta aplicatie utilizeaza IdentityServer4 si functioneaza ca furnizor OpenID Connect pentru restul aplicatiilor web dezvoltate. Aplicatiile web comunica cu aplicatia SCRIB prin API-uri autentificate.

Mai multe …

Aplicatiile dezvoltate de noi detin un set de teme bazate pe culori placute pentru a va oferii o relaxare atunci cand lucrati. Aceste teme sunt bazate pe culori de baza cum sunt Portocaliu, Verde, Albastru, Roz, Maro si Negru.

Mai multe …

Aplicatiile ROBITE sunt dezvoltate pe module. Fiecare modul este compus din optiuni si rapoarte. La nivel de utilizator se vor seta in aplicatie permisiuni la nivel de optiuni si la nivel de rapoarte.

Modulele dezvoltate in prezent sunt Personal, Calcul | Salarizare, Delegatii, Beneficii, Proiecte, Bugete si D-E-R. DER este un modul de configurare a Documentelor (formatelor de documente utilizate in modulul de Personal) – E-mail-urilor (template-urilor de e-mail utilizate in modulele de Personal si Salarizare) – Rapoartelor (rapoartelor fixe de tip fluturasi si state din modulul de Salarizare).

Mai multe …

De aici poate sa inceapa o noua etapa de evolutie

Prin intermediul aplicatiilor dezvoltate de ROBITE

Dintre clientii nostri

0
Years
0+
Clienti
0
Utilizatori
0k
Angajati in payroll

APLICATII ROBITE

SCRIB | SCRIB Web EDP

AFLA MAI MULTE

Intrebari frecvente | FAQ